Klopp u Tottenhamu pronašao novog golmana

Redsi traže čuvara mreže

Klopp u Tottenhamu pronašao novog golmana

A. Beganović

U sami smiraj prelaznog roka aktuelni engleski prvak Liverpool mogao bi dovesti golmana.

Kako pišu otočki mediji Jurgen Klopp nezadovoljan je partijama Adriana, inače rezervnog golmana koji je dobio priliku zbog povrede Alissona, pa je krenuo u potragu za novim golmanom.

Navodno, je na meti Redsa golman Tottenhama, Paulo Gazzaniga, Argentinac kojeg je još 2017. doveo bivši menadžer Mauricio Pochettino.

Argentinski čuvar mreže nije u planovima Josea Mourinha i nakon dolaska Joe Harta treći je golman Tottenhama i u Londonu sasvim sigurno neće praviti probleme za ovaj transfer.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pitanje je samo da li će Redsi otkupiti argentinskog čuvara mreže ili će ga pak dovesti na jednogodišnju posudbu, a o finansijskim detaljima transfera još uvijek se ništa ne zna.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maestro
Kaže budi alarm ujutro navijače Liveepoola oni ustaju i kažu je li ponovo Watkins
4 5
Arnel925
Jeli ovo ona ekipa koja je primila s Sedmicu neki dan? Primljeni gol za svaki dan u sedmici = Liverpool hahah
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti