Klopp: Mbappe u Liverpoolu? Nema šanse...

Nijemac 'ubio' priču o transferu

Klopp: Mbappe u Liverpoolu? Nema šanse...

Engleski mediji posljednjih mjeseci sve više špekulišu u tome kako je Liverpool 'bacio oko' na Kyliana Mbappea.

Partije koje pruža u PSG-u prometnule su Mbappea u jednoj od najboljih mladih fudbalera, a sudeći po pisanju medija na Ostrvu, među onima koji bi ga rado željeli vidjeti u svom timu je i Jurgen Klopp.

Ide se toliko daleko da se taj transfer već karakteriše kao neki novi rekord, mašta je prisutna i kod samih navijača, međutim tu mogućnost je u međuvremenu odbacio Jurgen Klopp i objasnio zašto je nerealna.

"Nemam šta reći oko toga. Kupovina igrača kao Mbappe je izuzetno teško, mislim da ne postoji klub na ovom svijetu koji ga može otkupiti od Paris Saint-Germaina, a to uključuje i nas", rekao je Klopp i dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mi to ne možemo da uradimo. Sa sportske strane, rado bismo ga vidjeli na Anfieldu imajući u vidu kakav je igrač, ali sve se svodi na novac. Apsolutno nema šanse", obrazložio je njemački trener.

Mbappeovo ime se također mnogo povezuje i sa Real Madridom.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi