Klopp nakon nove pobjede: Konačno! Trenutno se o jednom terminu najviše priča u svlačionici
Klopp je bio zadovoljan sa igrom svog tima, ali i činjenicom da on konačno nije primio gol

Trener Redsa je nakon dugo vremena zbog jedne stvari mogao biti sretan

Klopp nakon nove pobjede: Konačno! Trenutno se o jednom terminu najviše priča u svlačionici

S. Pašalić

Liverpool je danas bez većih problema slavio na gostovanju kod Bournemoutha sa 3:0.

Tim Jurgena Kloppa je golovima Oxlade-Chamberlaina i Keite na poluvremenu vodio sa 2:0, a Mohamed Salah je u nastavku sjajnim golom postavio konačnih 3:0.

Redsi su tako upisali i 15. pobjedu ove sezone u 16 odigranih mečeva, ali su nakon dugo vremena završili utakmicu bez primljenog gola, što je posebno obradovalo Kloppa koji je u globalu bio zadovoljan sa igrom svog tima danas.

"Bio je to profesionalan nastup, kontrolisan, postigli smo sjajne golove. Nismo željeli da utakmica postane ponovo uzbudljiva, pa smo željeli kontrolisati Bournemouth."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Trenutno riječ koja se najviše koristi u svlačionici je "clean sheet" (izraz kada tim ne primi gol) - konačno!", rekao je Jurgen Klopp.

Liverpool ove sezone ne igra u odbrani na nivou kao prošle, a sada je uspio sačuvati mrežu protiv Bournemoutha nakon 13 utakmica u kojima je primio bar jedan gol i posljednji put kada se to desilo je bilo u meču protiv Sheffielda 28. septembra.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti