Klopp nakon pobjede protiv Fulhama u svom stilu: Prosječna igra i senzacionalan rezultat
Trener tima sa Anfielda je izjavio da je njegov tim imao tešku sedmicu iza sebe

Nijemac je na kraju ipak bio zadovoljan

Klopp nakon pobjede protiv Fulhama u svom stilu: Prosječna igra i senzacionalan rezultat

S. Pašalić

Trener Liverpoola Jurgen Klopp je pohvalio odbranu svoje ekipe nakon što su preživjeli sve pokušaje Fulhama da dođe do izjednačenja.

Stvari po tim sa Anfielda nisu uopšte izgledale dobro nakon što je Ryan Babel u 74. minuti izjednačio na 1:1. Međutim James Milner je u 81. minuti sa bijele tačke pogodio za 2:1, a Liverpool je do kraja izdržao sve napade Fulhama i ponovo zasjeo na vrh Premier lige.

"Prosječna igra, senzacionalan rezultat", rekao je Jurgen Klopp nakon utakmice.

"Nisam vidio da smo bili u panici. Svidjelo mi se kako smo reagovali, sada smo dovoljno dugo u ovakvoj situaciji da znamo da nas drugi timovi teško mogu pobijediti. To nam daje mogućnost da osvojimo naslov", nastavio je trener Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Potpuno smo kontrolisali igru, a onda smo dali Fulhamu loptu i publika se probudila. Ali imali smo napornu sedmicu, odlazak u Minhen, vraćanje, putovanje u London, tako da sam u potpunosti zadovoljan", rekao je Klopp.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Niklas
WALK ONNN WALK ONNNN....LIVERPOL !!!!!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi