6

Komentari (6)

merim
Klop ne voli komercijalne klubove. Vise je opredjeljen za klubove ciji navijaci umiru za isti. Gdje su pare zadnja vrijednost. Kad su mu poceli prodavat igrace u dortmundu konkurentu i zanemarili sportske vrijednosti a okrenuli se profitu i pretvorili klub u preduzece dao im je otkaz. Odbio je Man Utd i potpisao za Liverpool. Jer mu je garantovano takmicenje i sportsko natjecanje a ne profit kluba. Man Utd je od kako je Ferguson otisao kupovao igrace samo ako je postojala garancija da ce prodajom dresova otplatit 80% transfera i osigurat platu igraca( di maria, depay, pogba, herrera....) Klopp nikad nece bit trener profitabilnog kluba. Prije ce preuzet Atletico Bilbao, Valensiju i pravit igrace kros 5 godina i takmicit se nego Madrid ako vec ne bude u Barceloni. Njemu da Perez diktira pola postave. Ovaj zbog Nika mora igrat ovaj zbog lose prodaje dresova da se izreklamira i td. Pa bi im Klopp se zakoceno i otiso na pivu u oma
burazengija
Lijepi Real Madrid je institucija. Samo realno pricaj a ne ove gluposti sto pises ?
Mele
Ni jedan ni drugi nece u Real,na ljeto nikako, Klopp mozda za koju godinu.Hazard nije krilni igrac, nego vezni ofanzivni ili kod Sarrija kao poluspic,Krilni su Perdo i Wilian...za info da se zna.
AMKO
Kakva ljudina moj jaro para busi gdje burgija nemoze on bi oberucke prihvatijo Real
FudbalZaZivot
Jose Mourinho ce najprije dobiti posao u Real Madridu kao menadžer,još uvijek mislim da Kloop ne želi napustiti Liverpool
burazengija
Moze se samo sanjati trenutno klopp u Madridu,covjek je srce Liverpoola i nema sanse da ode. Ne zbog lose ponude nego zbog svog karaktera uvijek je bio ljudina i gospodin.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.