Klopp: Ni sam ne znam kako pripremiti ekipu

Menadžer Redsa pred duel s Građanima

Klopp: Ni sam ne znam kako pripremiti ekipu

Edmir Škorić

Manchester City u nedjelju dočekuje Liverpool u velikom derbiju Premiershipa.

Susret počinje u 17:30 satii naravno jedan je od najvažnijih za daljni razvoj sezone. Ova dva tima su se protekle dvije sezone borili za naslov, a vjeruje se da su i ove glavni konkurenti.

Jurgen Klopp i njegov Liverpool znaju koliko je to teška utakmica i sam Nijemac kaže da ne zna ni kako spremiti ekipu za ovakav ispit.

Prošli meč njegov tim je od Cityja doživio težak poraz i tada je bilo 4:0.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ako protiv Cityja nisi na 100 posto, izgubit ćeš velikom razlikom. Prvi put smo osvojili Premier ligu i nisam imao pojma kako da pripremim momke za naredeni meč. Nisam im htio reći da zaborave šta se dogodilo prije tri dana i da pokažu cijelom svijetu šta imaju protiv Cityja. Znam da smo htjeli pobijediti, no nismo bili fokusirani kao što smo inače u takvim utakmicama. To je bio najteži poraz u mom životu", rekao je Klopp.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi