Klopp o Nikeu i Coutinhu: To me uopšte ne interesuje

Prokomentarisao spornu objavu

Klopp o Nikeu i Coutinhu: To me uopšte ne interesuje

Endin Čaušević

Liverpool je danas uspio na gostovanju svladati Burnley sa 2:1 golom Klavana u posljednjim sekundama utakmice.

Pobjeda Redsa je dobila na još većem značaju jer Jurgen Klopp danas nije mogao računati na svoj udarni dvojac Mohameda Salaha i Philippea Coutinha. Oni nisu mogli igrati zbog povreda, a upitni su i za naredni meč FA Kupa protiv Evertona.

Zanimljivo je bilo i nakon utakmice kada se na press konferenciji pojavio njemački stručnjak. Klopp jednostavno nije mogao izbjeći pitanje novinara vezano za Coutinha i Barcelonu jer je transfer saga ponovo aktuelna.

Ulje na vatru bila je objava Nikea koji je na zvaničnoj stranici "slučajno" objavio da će Coutinho potpisati za Barcu i da će navijači katalonskog kluba uskoro moći kupit njegov dres. Naravno, svoj komentar na sve to dao je i Klopp.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Da, čuo sam za to. Reći ću vam šta mislim. Ništa na svijetu me ne može manje zanimati od toga", rekao je Klopp u svom stilu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi