Klopp odabrao postavu: Lovren se vratio, Fabinho konačno debituje

Za duel sa Chelseajem

Klopp odabrao postavu: Lovren se vratio, Fabinho konačno debituje

Liverpool večeras od 20:45 sati na svom terenu dočekuje Chelsea u duelu šesnaestine fina Carabao Kupa.

Razumljivo, Klopp je malo promiješao karte za ovaj duel, a navijači Redsa će konačno moći na djelu vidjeti skupocjeno pojačanje svog kluba, Brazilca Fabinha.

Također, prvi put se ove sezone u startnoj postavi Liverpoola našao Dejan Lovren koji se još od završetka Mundijala mučio sa nezgodnom povredom.

Kloppovih jedanaest za duel sa Chelseajem:

Mignolet, Clyne, Lovren, Matip, Moreno, Fabinho, Milner, Keita, Shaqiri, Mane, Sturridge.

Sa druge strane, trener Chelseaja Maurizio Sarri se odlučio za sljedećih 11: Caballero, Azpilicueta, Cahill, Emerson, Fabregas, Kovačić, Barkley, Moses, Willian, Morata.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi