Salah: Kada vodimo 3:0, trebamo postići šest golova

Egipćanin nakon meča

Salah: Kada vodimo 3:0, trebamo postići šest golova

Fudbaleri Liverpoola sinoć su na svom Anfieldu teškom mukom slavili pobjedu protiv Red Bull Salzburga u susretu 2. kola grupne faze Lige šampiona.

Redsi su nakon 36 minuta igre vodili sa visokih 3:0 i mnogi su smatrali da će gosti iz Austrije doživjeti pravu blamažu, ali oni su se vratili. Izjednačili su u drugom poluvremenu na 3:3, ali Liverpool je ipak uspio da slavi 4:3.

Nakon meča nezadovoljan je bio Mohamed Salah koji kaže da je njegov tri nakon prva tri gola trebao dati još tri.

"Mislim da je protivnik igrao veoma dobro. Mi smo postigli tri gola, ali moramo imati na umu da igramo Ligu prvaka i da u svakom meču moramo biti fokusirani. Drugo poluvrijeme je bilo teško, ali drago mi je da smo pobijedili".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Kada vodimo 3:0, trebamo postići četvrti, peti ili šesti gol, ali nekada je ljudskom umu to teško i prosto se opusti. Salzburg je igrao odlično i zadao nam je probleme", poručio je Salah.

Inače, sjajni Egipćanin je sinoć postigao dva pogotka za svoj tim.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi