8

Komentari (8)

dadopd
Svako pogrijesi ali koliko je puta Alison vadio Redse za mene je i dalje jedan od najbolih golmana.
felix__27
Kakav si ti gospodin nilad nisi okrivio igrače uvjek sebe ili nađes nešto. Ja sam navijac Bayerna cijeli zivot a to si velik trener i veliki godpodin
jony1919
Jedan od najboljih trenera današnjice svakako. Po mom mišljenju, greška mu je što nema veliki roster, zbog tog i jeste tu gdje jeste.. prošle sezone je išlo, nije bilo mnogo povreda..i onda dođe ljeto i proda Lovrena i ostane na tri stopera..ogromna greška..nema adekvatne zamjene za Trenta i Robertsona..faktički počeo je sezonu sa 5 kvalitetnih odbrambenih igrača..pa nijedna vrhunska ekipa ne smije dozvoliti da nema barem 8 igrača u toj liniji, i to kvalitetnih igrača jer svaki igrač treba odmor s vremena na vrijeme. Previše je trošio igrače, 95% utakmica mu igra istih 11 i bilo je očekivano da će doći do raspada..
Dasler
Novinari sa ovog portala pomno prate svaku izjavu ovog vrhunskog trenera i pokušavaju da se šprdaju sa njim. Ipak Klopp nije tražio izgovor za poraz, već brani svog igrača (golmana) i motiviše ga za iduće utakmice. Tako to rade pravi profesionalci i stručnjaci! Mnogima ovdje je smiješno sada što Liverpool nije u formi, te se zbivaju šale na račun trenera i ekipe, ali im nije baš smiješno toliko bilo kada je u Liverpool došla titula prvaka Engleske i pehar lige prvaka!? p.s. ne navijam za Liverpool!
Jupp
Sto jadni navijaci Mance pucaju lislajkove, auuuuu :D
Eno30
Svaka cast tako se ohrabruje igrac i stiti da ne potone jos dublje. Moze pricat ko god sta hoce ti si za mene najbolji trener i ako navijam za Manchester United tebe smatram najboljim trenerom. Gvardiola kad uradi ono sto si ti uradio onda moze sebe smatrat trenerom. Ti si Mainc iz 3 lige doveo u prvu ligu sa Dortmundom koji je tad bio bankrot da mu bajern nije posudio pare ispo bi u drugu ligu. Ti si preuzeo tad Dortmund i osvoio dva puta ligu i cup od igraca za koje se nikad culo nije napravio si zvjezde od njih. U Liverpol si doso koji je o dalje mogo samo sanjati o tituli ti si osvojio tituli i jos ligu prvaka i igro finale. A gvardiola barsu treniro kad je bila top preso u Bajern kad je bio top i opet ligu prvaka pogledom ispratio doso u city ogromne pare ulazili u igrace o opet ligu prvaka pogledom ispratio.
Comandini
svaka ti je na mjestu Eno
Eno30
Comandini hvala
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti