Klopp: Poništen gol Manea mi je bio najdraži otkako sam u Liverpoolu

Menadžer Redsa tvrdi

Klopp: Poništen gol Manea mi je bio najdraži otkako sam u Liverpoolu

E. Škorić

Liverpool je u subotu zakazao, pa i pored 2:0 na Anfieldu osvojio samo bod protiv Brightona.

Redsi su rano poveli golom Hendersona, potom je Mane povisio na 2:0, a ubrzo je Senegalac postigao novi gol, no poništen je zbog igranja rukom.

Nakon što je meč završen rezultatom 2:2, menadžer domaćeg tima Jurgen Klopp priznao je da mu je upravo taj poništeni gol najdraži otkako je on menadžer kluba.

"Drugi Sadiov gol koji je poništen bio mi je najdraži u cijelom periodu kako sam na klupi Liverpoola", rekao je Klopp, koji je čestitao Brightonu na dobroj igri i na "potpuno zasluženom bodu".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Liverpool je bio veliki favorit, imao je i sve u svojim nogama, a na kraju se spašavao poraza, budući da je jedan pogodak Brightona kod 2:2 poništen, a jednom je dobru situaciju spasio golman Alisson Becker.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Malmi_Suomi
Nakon što je poništen gol Mane-a sve je krenulo u pogrešnom smjeru za komplet tim Liverpool-a. Ali ovo igranje nedjelja - utorak/ srijeda uzima danak igranja u sopstvenoj ligi. Nama je super, imamo šta da gledamo ali igrači nisu ROBOTI ( ma koliko zarađivali ) +zavisi i kojoj ligi igraju. Npr.( Znam mnogi će mi zamjeriti koji.žive u Njemačkoj, Bayern i Borussia ( obje) pa PSG imaju " tanke lige) i u prvenstvima gube zlata vrijedne bodove.
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi