4

Komentari (4)

Malmi_Suomi
Nakon što je poništen gol Mane-a sve je krenulo u pogrešnom smjeru za komplet tim Liverpool-a. Ali ovo igranje nedjelja - utorak/ srijeda uzima danak igranja u sopstvenoj ligi. Nama je super, imamo šta da gledamo ali igrači nisu ROBOTI ( ma koliko zarađivali ) +zavisi i kojoj ligi igraju. Npr.( Znam mnogi će mi zamjeriti koji.žive u Njemačkoj, Bayern i Borussia ( obje) pa PSG imaju " tanke lige) i u prvenstvima gube zlata vrijedne bodove.
AcMilan_rosoneriBosna
Nek stave malo i rezerve svi imaju po 2tima igraca a uvjek igra 14 - 16 igraca dok se ne povrijede ozbiljno
Klicko
@Malmi_Suomi tako je ali pazi se sad komentara-Miki 30,Dasler i Jupp mogli bi da te napadnu drug.Sve im diraj samo nemoj o Bundesligi to govorit :D
Malmi_Suomi
@Klicko nemaju me razloga šta napadati. Nisam ništa loše napisao ni za koga a čak što više nisam ni uvrijedio bilo koga.
Nisam navijač ni Liverpol-a nj Bayern-a ili bilo koga od tih klubova ali iskreno engleska liga mi se najviše sviđa.
Lp
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.