"Ako budemo igrali s Liverpoolom, izbacit ćemo ih"

Redsi u prvom šeširu

"Ako budemo igrali s Liverpoolom, izbacit ćemo ih"

A. Čaušević

Učesnici nokaut faze Lige prvaka su poznati, a žrijeb osmine finala bit će održan 16. decembra. 

Nagazna mina iz drugog šešira će biti ekipa Real Madrida koja je u grupi A završila iza PSG-a sa pet bodova manje.

To znači da Kraljevi već u prvoj rundi nokaut faze mogu igrati s aktuelnim prvakom Liverpoolom što uopšte ne plaši Zinedinea Zidanea.

Nakon pobjede nad Club Bruggeom (1:3) francuski stručnjak je kazao da će Real izbaciti Redse u slučaju dvomeča.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ako budemo igrali protiv Liverpoola, eliminisat ćemo ih. Što se tiče žrijeba tu ne možemo ništa uraditi", rekao je Zidane.

Zidane zna kako voditi Real u Ligi prvaka. S Kraljevima se na tron Evrope popeo tri sezone uzastopno i to 2016., 2017. i 2018. godine. U prošloj sezoni koban za Zizoua je bio Ajax.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pljuc
Aha, ako vrate Karijusa na gol i polomite pola ekipe !mrš!
5 3
leader_of_wolves
mallorca, betis, granada od njih gubite ? O kakvom gazenju mi pricamo ? Mozete se jedino spustit da vas pregazimo kao i ove ekipe koje ne mozete da pobjedite haha
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi