Klopp: Prokletstvo, nismo pobijedili 8:0

Njemački trener poziva navijače na strpljenje

Klopp: Prokletstvo, nismo pobijedili 8:0

Adnan Beganović

Njemački stručnjak Jurgen Klopp preuzeo je Liverpool prije desetak dana, no u dva susreta pod njegovim vodstvom Redsi nisu upisali pobjedu.

U okviru 9. kola Premiershipa Liverpool je na gostovanju remizirao sa Tottenhamom (0:0), dok u 3. kolu Evropa lige na Anfieldu nije uspio savladati Rubin (1:1), a njemački stručnjak navijače je pozvao na strpljenje.

"Proklestvo, čak kad je i Klopp trener ne možemo pobijediti 8:0", u svom stilu je istakao njemački stručnjak, pa je dodao:

"Pred nama je težak posao, ali sam znao šta će se dešavati. Da sam želio tragati za jednostavnim stvarima, sigurno bih još bio na odmoru. Znam u kakvim je problemima tim i u ovom trenutku u Liverpoolu nije lako napraviti prave stvari, a očekivanja su previsoka. Potrebno je strpljenje", dodao je Klopp.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, u 10. kolu Premiershipa Liverpool će na Anfieldu snage odmjeriti sa Southamptonom.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.