Klopp: Razmišljajte o igračima, a ne o svom novčaniku

Bez dlake na jeziku

Klopp: Razmišljajte o igračima, a ne o svom novčaniku

E. Škorić

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp poslao je jasnu poruku FIFA-i, ali i čelnicima Premier lige.

Liverpool bi u četvrtfinalu Liga kupa Engleske trebao da igra protiv Aston Ville, ali zbog zgusnutog rasporeda u decembru i januaru postavlja se pitanje kada će taj meč da se odigra.

Klopp je čak predložio da njegov tim ne igra, da dalje ide Aston Villa ili da recimo mjesto Redsa popuni Arsenal, kojeg su u srijeu navečer izbacili na penale.

Sada treba da se nađe rješenje i da Liverpool ipak odigra meč Liga kupa, a menadžer ovog kluba još jednom je prozvao čelnike svjetske nogometnte federacije, ali i Premier lige.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"FIFA, Premier liga i svi ostali, morate sjesti za stol i razmišljati o igračima, a ne o svom novčaniku", kazao je Klopp.

Promo

Top Komentari

nijepoznat
Klopp King
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi