Klopp se zabavljao na pressici: "Prevodilac ima tako erotski glas"

Uvijek raspoložen za šalu

Klopp se zabavljao na pressici: "Prevodilac ima tako erotski glas"

Kada vidite ponašanje Jurgena Kloppa na jučerašnjoj pressici, pomislili biste sve osim da igraju jednu od najvažnijih utakmica sezone, protiv vjerovatno najskupljeg tima na svijetu.

Liverpool gostuje PSG-u, ulog je ogroman, ali njemačkog trenera to ne sprečava da bude maksimalno opušten, nasmijan i pozitivan na druženju sa predstavnicima medija.

Za vrijeme press konferencije, Klopp je otkrio novinarima da predovilac, koji simultano prevodi i kog može čuti samo on u slušalici, ima interesantan glas.

"Inače, prevodilac ima tako erotski glas. Čestitam. Ponovite molim vas", rekao je Klopp uz osmijeh i želju da ponovo čuje glas prevodioca, koji se također vjerovatno smijao sa druge strane 'žice'.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Klopp je tako još jednom priredio zabavu za sve u press sali, a ostaje da se vidi hoće li se dobro raspoloženje zadržati i nakon utakmice na Parku prinčeva koja se igra večeras.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

addi
LEGENDA!!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije