Klopp: Volio bih da Cavani ne potpiše za Atletico

Nada se da se Madriđani neće pojačati naprijed

Klopp: Volio bih da Cavani ne potpiše za Atletico

E. Škorić

Trener Liverpoola Jurgen Klopp je na press konferenciji pred duel s Manchester Unitedom govorio i o rivalu u Ligi prvaka, ekipi Atletico Madrida.

Poznato je da je Atletico Madrid u pregovorima s PSG-om oko transfera Edinsona Cavanija, no Klopp se nada da Urugvajac do ljeta neće napustiti Pariz. Naravno, ne želi da njegov naredni rival u Ligi prvaka bude dodatno ojačan.

"Mislim da su Morata i Joao Felix sami po sebi dovoljno opasni", kazao je Klopp, te je dodao:

"Atletico je trenutno jako dobar, nadam se da neće dovesti Cavanija, ali sve i da se transfer ne dogodi, oni su izuzetno jak i nezgodan protivnik".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Još nisam počeo dublje analizirati Atletico, ali tim sam puno puta gledao. Vidjet ćemo šta će se dešavati u tim duelima s njima, ali s Cavanijem ili bez, oni su jako, jako opasni", zaključio je Nijemac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti