Klopp zamolio Origija da ostane do kraja sezone

Neophodan mu je u narednim mjesecima

Klopp zamolio Origija da ostane do kraja sezone

Edmir Škorić

Divock Origi želi napustiti Liverpool s nadom da će više igrati, ali Jurgen Klopp očekuje da ostane do kraja sezone.

Belgijski reprezentativac ima ugovor s Redsima do ljeta, ali je namjeravao već u januaru pronaći novi tim. Poznato je da Juventus prati 26-godišnjeg golgetera, ali i Newcasatle.

Međutim, Jurgen Klopp je zatražio od Origija da ostane do kraja sezone, te mu je obećao veću minutažu u preostalim mečevima.

Jasno, zgusnut raspored, nedostatak važnih igrača, sve to je utjecalo na Kloppa da zatraži od Origija ostanak u preostalim mjesecima ugovora, te da nakon toga kao slobodan igrač ode gdje god želi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Napomenimo da je Origi ove sezone nastupio u 10 utakmica, postigao pet golova i upisao dvije asistencije.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Miskee
Igrac koji je potpuno potcijenjen.Nek ode u Aston Villu na kraju sezone na pozajmicu, da ozivi karijeru, pa bi se mogao na kraju sezone vratiti u Liverpool i boriti se za startno mjesto... Mogao bi pored Firmina, ali pored Jote bi se dobro morao zagrijati.
2 0
user1614932756
Dobar igrac,treba mu slabija ekipa gdje ce biti broj 1 da se pokaze
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi