Klopp: Znao sam koga ćemo dobiti i prije žrijeba, Simeone sigurno ne trči po sobi od sreće
Klopp smatra da njegov tim očekuje teška utakmica protiv Atletica

Trener Liverpoola je predosjećao da će dobiti neki od dva tima iz Madrida

Klopp: Znao sam koga ćemo dobiti i prije žrijeba, Simeone sigurno ne trči po sobi od sreće

S. Pašalić

U Nionu je danas održan žrijeb osmine finala Lige prvaka, a svog protivnika je pored ostalih saznao i Liverpool.

Branilac naslova će igrati protiv Atletico Madrida. Prva utakmica će se igrati 18. februara u Madridu na stadionu Wanda Metropolitano, dok će se uzvrat igrati na Anfieldu 11. marta naredne godine.

Jurgen Klopp će pokušati ponoviti uspjeh sa Redsima do kojeg je došao prošle sezone, a nakon današnjeg žrijeba je izjavio kako je znao da će dobiti neki od dva kluba iz Madrida.

"Žrijeb je zanimljiv. Prije žrijeba zapravo sam mislio da će to biti Madrid. Bilo koji od dva kluba - i eto, tako je.", rekao je Klopp za engleske medije.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Dakle, stvarno, stvarno dobro; dobar dan. Bit će teška utakmica, kakva bi i trebala biti, ali kako većinu vremena razmišljamo i kažemo, mislim da gospodin Simeone ne trči kroz svoju dnevnu sobu od sreće što je dobio Liverpool."

"Bit će to teška utakmica. Dvije ekipe koje su navikle igrati intenzivan nogomet. Različiti stilovi i malo drugačija organizacija, naravno, ali oba tima su spremna za taj intenzitet i to utakmicu čini prilično napornom za oba tima.", dodao je Klopp.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi