Kloppu je od jučer pred očima samo crno: U Liverpoolu šokirani, za sve je kriv heroj Anfielda!

Došlo je zaokreta

Kloppu je od jučer pred očima samo crno: U Liverpoolu šokirani, za sve je kriv heroj Anfielda!

A. Čaušević

U Liverpoolu su na putu da izgube još jednog od svojih heroja. Tokom noći je došlo do zaokreta i sad na Anfieldu Roadu ne spavaju mirno. 

Saudijci su iz Liverpoola ovog ljeta već odveli Fabinha i Jordana Hendersona, a naredni na redu je apsolutni heroj Koppa. 

Juergenu Kloppu od subote mrak ne silazi sa očiju nakon što je stigla vijest iz Italije da je Mohammed Salah odlučio otići.

Salah je bez sumnje već godinama unazad najbolji igrač Redsa, a sada Egipćanin želi realizovati transfer u Saudijsku Arabiju.

Iskusni napadač je navodno već saopštio čelnicima Redsa da želi svoj transfer u Al Ittihad što će mu donijeti ogromnu zaradu.

Oglasi

Liverpool će u slučaju transera za Salaha dobiti više od 100 miliona eura, ali su Redsi u nekoliko navrata poručili da ne žele prodati Egipćanina.

Ipak, situacija se promijenila nakon što je i sam fudbaler odlučio da se okuša u novoj obećanoj zemlji za fudbalere.

Navodno je ponedjeljak, 28. august, krajnji rok za realizaciju transfera kojim bi u slučaju finalizacije posla Saudijci potvrdili da su finansijski najmoćnija fudbalska nacija. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Liverpool danas gostuje Newcastle Unitedu, a očekuje se da se Salaha nađe u startnoj postavi protiv Svraka.

Inače, Klopp je najveći kritičar onog što rade Saudijci na fudblaskoj pijaci pošto su mu već "oteli" Hendersona i Fabinha, a odlazak Salah bi bio definitivno najteži udarac do sada.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gaston
****m i tebe i onog sto ti posao dade
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi