Kloppu ponuđeno da se vrati u Borussiju: Jesi li lud ili pijan?

Nijemac nije želio nazad

Kloppu ponuđeno da se vrati u Borussiju: Jesi li lud ili pijan?

M. Šljivak

Jurgen Klopp je napustio klupu Borussije iz Dortmunda 2015. godine.

Sjajni stručnjak odlučio je potražiti nove izazove, a zatim je preuzeo vođenje Liverpoola sa kojim bilježi zaista odlične rezultate.

U ljeto 2018. godine dobio je ponudu da se vrati na klupu Borussije. Posao mu je ponudio prvi čovjek kluba Hans-Joachim Watzke, ali odgovorio je bio negativan.

"Znao sam da će Jurgen da ispoštuje ugovor do kraja. Ipak, ja sam želio da stvori novo poglavlje u Borussiji i morao sam jednostavno da zamolim Jurgena da barem razmisli"; rekao je Watzke.

Klopp je potvrdio njegovu priču...

"Zazvonio mi je telefon dok sam bio u avionu. 'Jurgen, moraš se vratiti'. Mislio sam da se šali", ističe Klopp i nastavlja:

"Jesi li lud ili pijan? Otkud ti sad ta ideja? Ostalo mi je još nekoliko godina u Liverpoolu", poručio je Klopp..

Potražite više informacija na temu Premier league:

Watzke je potom dodao:

"Nikad sebi neću oprostiti što ga u tom trenutku nisam molio da se vrati", istakao je Watzke.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi