Wijnaldum: Ne želimo misliti kako je Liverpool već prvak

Upozorava svoje saigrače

Wijnaldum: Ne želimo misliti kako je Liverpool već prvak

E. Škorić

Veznjak Liverpoola Georginio Wijnaldum smatra da je prerano da se govori o tituli u Engleskoj.

Liverpool ima osam bodova više od Manchester Cityja koji je u nedjelju sasvim neočekivano poražen od Wolverhamptona s 2:0, no na Anfieldu ne žele da lete pred rudu.

"Ne želimo misliti da je Liverpool već prvak. To bi bilo stvarno pogrešno", upozorava Wijnaldum sve u Liverpoolu, pa dodaje:

"Siguran sam da će nas menadžer držati čvrsto na zemlji i ponavljati da jednostavno moramo razmišljati samo o sebi, igrati što bolje i davati sve od sebe iz kola u kolo".

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Trebamo samo da nastavimo ovako. Moramo biti fokusirani na našu igru, ne na igru drugih momčadi, jer tu ne možemo ništa da utječemo", poručio je Wijnaldum.

Liverpool ima maksimalan skor od osam pobjeda u Premier ligi, a nakon reprezentativne pauze gostuje Manchester Unitedu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi