Klose od ljeta ponovo u Njemačkoj?

Nakon napuštanja Lazija

Klose od ljeta ponovo u Njemačkoj?

Inostrani mediji tvrde da bi Miroslav Klose od sljedeće sezone mogao ponovo zaigrati u Njemačkoj.

Klose, koji u junu ove godine puni 38 godina, odlučio se oprostiti od Lazija i u ljetnom prijelaznom roku će kao slobodan igrač potražiti novu sredinu. Interes za njegovim uslugama je među prvima pokazao New York Red Bull, međutim čini se da se u borbu također uključio i Eintracht.

Bundesligaš iz Frankfurta je u potrazi za iskusnim napadačem i navodno na listi želja trenera Nike Kovača je upravo Miroslav Klose, a odluku o nastavku karijere ovaj legendarni napadač bi trebao donijeti u narednim sedmicama. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Najveći dio karijere Klose je proveo upravo u Njemačkoj i svakako ne bi bilo iznenađujuće da pređe u Eintracht. Vrijedi podsjetiti da je prije Lazija nosio dresove Bayerna, Werdera, Kaiserslauterna, Homburga i Blaubacha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti