Klose osuo paljbu po čelnicima Lazija

Demantovao da je dobio novi ugovor

Klose osuo paljbu po čelnicima Lazija

E. Čaušević

Njemački fudbaler, Miroslav Klose, izjavio je da nije istina da je dobio ponudu od Lazija da produži ugovor.

Legendarni njemački napadač prije nekoliko sedmica je objavio da će na kraju ove sezone napustiti Lazio, ali da još uvijek neće završiti svoju karijeru. Iako se govorilo da Klose nije htio produžiti ugovor sa rimskom ekipom, Nijemac se oglasio u italijanskim medijima.

Čelnici Lazija tvrdili su da su Kloseu ponudili novi dvogodišnji ugovor nakon utamice Evropske lige protiv Sparte iz Praga.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ne razumijem poentu ove rasprave. Želim samo ukratko svima da objasnim da nikada nisam dobio od čelnika Lazija ponudu da produžim svoj ugovor. To nema veze s tim da li sam ja već odlučio da napustim ili ostanem u Rimu", rekao je Klose.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi