Klub iz Premiershipa potvrdio interes za Depayja

Želi ga Everton

Klub iz Premiershipa potvrdio interes za Depayja

Holandski fudbaler Memphis Depay vrlo brzo će napustiti ekipu Manchester Uniteda.

Depay je u United stigao na ljeto 2015. godine, ali se nije proslavio ni kod Van Gaala ni kod Mourinha. Špekulacije o njegovom odlasku počele su davno, a konačno je jedna ekipa potvrdila interes za njegovim uslugama. 

Učinio je to Everton, odnosno njihov trener Ronald Koeman.

"Volio bih ga imati u Evertonu. On je veoma interesantan fudbaler po mom mišljenju. Ima dosta individualnih kvaliteta, veoma je opasan kada krene u napad, ali također veoma je i efikasan. Jednostavno mu treba da redovno igra svaki meč. Već sam ga htio 2015. godine kada sam bio trener Southamptona, ali on je tada izabrao Manchester United što je bilo i logično", rekao je Koeman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti