Klub pred sunovratom, a predsjednik želi Eduarda

Dudu i dalje slobodan

Klub pred sunovratom, a predsjednik želi Eduarda

Bivši hrvatski reprezentativac Eduardo Da Silva postao je slobodan igrač nakon razlaza sa Šahtarom. 

Eduarda je nedavno pokušao u svoje redove vratiti Dinamo, klub u kojem se proslavio, međutim do dogovora između dvije strane nije došlo i on još uvijek traga za novim poslodavcem. 

Pomalo nerealno, u borbu za dovođenje Eduarda se uključio italijanski drugoligaš po imenu Latina. Tako barem tvrdi ugledni novinar Alfredo Pedulla, koji ističe da na potencijalnom transferu radi predsjednik kluba Benedetto Mancini koji želi iznenaditi navijače. 

Budući da se Latina u Seriji B nalazi tek na 17. mjestu i na pragu je ispadanja u treću ligu, teško je očekivati da će Eduardo uopšte željeti razgovarati o toj opciji. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi