Klupski autobus oslikava tragediju Ajaxa

Nevjerovatno...

Klupski autobus oslikava tragediju Ajaxa

Teme:

Ajax je u posljednjem kolu Eredivise imao sve u svojim rukama. Pobjeda na gostovanju kod Graafschapa bila je dovoljna timu iz Amsterdama da osvoji titulu, međutim samo jedanbod odnio je šampionski pehar u vitrine PSV-a.

Kakva je sportska tragedija u pitanju najbolje potvrđuje i fotografija koja je zabilježena nakon što je PSV 'oteo' titulu Ajaxu ispred nosa.

Holandski velikan je uoči utakmice protiv Graaafschapa već računao na titulu i potom ukrasio autobus šampionskim obilježjima, ali nakon remija radnici su morali da pristupe skidanju naljepnica i od slavlja nije bilo ništa.

Zaista nevjerovatno... 

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije