Ko bi rekao da će ovaj gol Hadžića biti dovoljan za Evropu

Mladost je također bila blizu

Ko bi rekao da će ovaj gol Hadžića biti dovoljan za Evropu

E. Škorić

Radnik iz Bijeljine igrat će u kvalifikacijama za Evropsku ligu naredne sezone.

Radnik je završio peti na tabeli, ali na njihovu sreću je Željezničar ostao bez licence, pa je tim iz Bijeljine "počašćen" plasmanom u evropsko takmičenje.

Danas je Drugostepena komisija za licenciranje presudila u korist Radnika, koji je tako ni kriv, a ni dužan došao u šansu da ponovo BiH predstavlja na evropskoj sceni.

U šali se na društvenim mrežama piše kako je Slavko Petrović po drugi put Radnik odveo u Evropu. Prvi put kao trener, a sada kao bivši trener Želje, kojem Plavi nisu na vrijeme isplatili dugovanja.

A da nije bilo gola Irfana Hadžića protiv Slobode u subotu, sve bi bilo drugačije za Radnik i u tom bi slučaju vjerovatno sada Mladost iz Doboja kod Kaknja slavila veliki i historijski uspjeh.

Mladost je završila s bodom manje od Radnika i bila je također u igri za plasman u Evorpu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Top Komentari

Terminator
Bravo
5 0
Disha
Bravo Radnik,..gdje je onaj REGISTROVANI da mu siju ko pjevcu zavrnem ?
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti