Ko bi rekao da je takav? "Vođa" tjerao igrače Juventusa na klupi da navijaju

Juventus dobio Inter

Ko bi rekao da je takav? "Vođa" tjerao igrače Juventusa na klupi da navijaju

Admin Čaušević

Pobjedom nad Interom Juventus je napravio veliki korak ka osvajanju devetog uzastopnog Scudetta.

Derby d'Italia se igrao pred praznim tribinama Allianz stadiuma, a Bianconeri su slavili s 2:0. U drugom poluvremenu su pogađali Aaron Ramsey i Paulo Dybala.

"Vođa navijača" na klupi domaćina bio je ni manje ni više nego trener Maurizio Sarri koji je od igrača na klupi tražio da navijaju za svoje saigrače na terenu.

U finišu utakmice Sarri je mahnuo rukama prema izabranicima na klupi i rekao da navijaju kao kada igrači na terenu traže podršku s tribina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Rezervisti Stare dame su odmah reagovali i počeli bodriti timske kolege, posebno se to odnosi na rezervne golmane Gianluigija Buffona i Carla Pinsoglia.

Inače, Sarri je proteklih sedmica bio na velikom udaru zbog blijedih partija, ali nakon sinoćnje zaista odlične partije njegovog tima ušutkao je kritičare, barem za sada.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi