Pjanić i Higuain na ljeto napuštaju Juventus i karijeru nastavljaju u istom klubu?

PSG ih pomno prati

Pjanić i Higuain na ljeto napuštaju Juventus i karijeru nastavljaju u istom klubu?

Endin Čaušević

Ovog ljeta sigurno nas očekuje dosta uzbuđenja kada je u pitanju ljetni prelazni rok, a špekulacije oko nekih potencijalnih transfera već su počele.

Tuttosport jutros piše da bi ovog ljeta Juventus i PSG mogli ostvariti novu saradnju kada su u pitanju transferi. Juve i PSG su ove zime dogovarali razmjenu igrača, a u centru pažnje bili su Kurzawa i De Sciglio.

No, klubovi se na kraju nisu uspjeli dogovoriti, ali mediji u Italiji pišu da to nije pokvarilo njihove odnose. Kako piše Tuttosport PSG će ovog ljeta krenuti po dvojicu igrača Juventusa.

Na meti Parižana nalaze se Miralem Pjanić i Gonzalo Higuain i nije nemoguće da oni odu u PSG. Sportski direktor ovog tima Leonardo već neko vrijeme prati igre Pjanića i Higuaina i pokazao je interes da ih dovede ovog ljeta u PSG.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pjanić je i ove sezone jedan od standardnijih igrača Juventusa i pregovori oko njega će sigurno biti komplikovani, dok je kod Higuaina nešto drugačija situacija jer ga klub već neko vrijeme pokušava prodati.

Leonardo se već nekoliko puta raspitivao oko Pjanića i Higuaina, ali iz Juventusa nije dobio nikakav konkretan odgovor. Da li će bh. reprezentativac na kraju završiti na Parku prinčeva ostaje nam da vidimo na kraju sezone.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sabit
Dolaze u FK Sarajevo zajedno sa Hajrovicem
0 5
MirzaBarucic
Pjanke, kralju, tvoj stil igre se ubio za Barcelonu, kratka i brza dodavanja. Budi pametan i postani besmrtan :) MES QUE UN CLUB :)
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi