Ko će biti Wengerov nasljednik: Kvote i 100 na neke, dvojica kandidata s ovih prostora

Arsenal traži novog menadžera

Ko će biti Wengerov nasljednik: Kvote i 100 na neke, dvojica kandidata s ovih prostora

Edmir Škorić

Ko će biti novi trener Arsenala nakon što je poslije 22 godine Arsene Wenger odlučio da ode, teško je reći. Nekoliko je kandidata, a otočke kladionice već nude kvote na moguće nasljednike francuskog stručnjkaka.

Lider na svim kladionicama je bivši menadžer Liverpoola Brendan Rodgers, koji trenutno vodi Celtic. Potom slijedi bivši trener Borussije Thomas Tuchel.

U igri su i Patrick Vieira, Carlo Ancelotti, Luis Enrique i Massimiliano Allegri, dok je na listi i Slaven Bilić.

Bivši hrvatski selektor i nekadašnji trener West Hama ima koeficijent 100, pa ko ima hrabrosti, može da pokuša.

Kvota 100 je i na Sola Campella, Fabija Capella, Franka Rijkaarda, Louisa van Gaala, Scolarija i Quique Sanchez Floresa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pep Guardiola i Roger Schmidht, kao i Paul Clemente, Mauricio Pochettino i Vincenzo Montella su također u izboru, a na njih je kvota 80.

Dragan Stojković je također na listi otočkih kladionica, baš kao i David Wagner, Andre-Villas Boas, Roberto Martinez, Dennis Bergkamp, Maurizio Sarri, Antonio Conte, Jorge Sampaoli, Marcelo Bielsa, Marco Silva, Remi Garde, Roberto Mancini...

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije