Ko će biti Željina 'jedinica'?

Karić nije štedio golmansku trojku

Ko će biti Željina 'jedinica'?

S. Mlaćo, foto: S. Mlaćo

Žestoka konkurencija vlada na treninzima Željezničara. Amar Osim je priznao da u ovom trenutku nema sliku kako bi izgleda njegov tim da sezona počinje za par dana.

Još uvijek je mnogo nedoumica, a sve će biti jasnije kako se prvo kolo bude bližilo.

Velika borba vodi se i za 'jedinicu', odnosno golmansku poziciju. Sa Plavima su u Livno doputovali Filip Erić, Vedran Kjosevski, Irfan Fejzić i mladi Jasmin Kršić, no Fejzić je jučer napustio Plave i pristupio tuzlanskoj Slobodi. Prethodno je odlučeno da će na posudbu u NK Metalleghe BSI Aldin Čeman.

Erić, Kjosevski i Kršić će tako pokušati osvojiti povjerenje stručnog štaba, a Elvis Karić koji će nakratko nadoknaditi izostanak Adnana Guše na posljednjem treningu nije štedio Željine čuvare mreže.

Radilo se veoma kvalitetno, ali u pozitivnoj i prijateljskoj atmosferi, što je svakako preduslov za uspjeh.

Erić, Kjosevski i Kršić bodrili su jedan drugog, a Karić je zadao veoma jak tempo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Golmansku poziciju prokomentarisao je i Amar Osim na prozivci Plavih sredinom prošlog mjeseca

"Dok smo doveli golmana znači da nismo bili zadovoljni situacijom u kojoj se nalazimo. Doveli smo golmana koji je približnih kvaliteta kao Kjosevski, te vjerujemo da će to utjecati na njega. Vidjet ćemo ko će se izboriti za mjesto na golu. Da smo bili zadovoljni Kjosevskom, ne bismo dovodili golmana. Da budemo iskreni", kazao je Osim.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fce
Kosjevski nije ni za trece lige federacije po meni da on ima opasnu poledjinu kako takav golman moze biti u zelji
6 0
tbra
eric definitivno. vedran nije kvalitet za zelje
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi