Ko će bljesnuti u Rusiji? Zlatan je posebno slab na dvojicu Trikolora

Iskusni Šveđanin o svojim favoritima na Mundijalu

Ko će bljesnuti u Rusiji? Zlatan je posebno slab na dvojicu Trikolora

Reprezentacija Švedske će uskoro početi svoj nastup na Mundijalu u Rusiji, ipak iskusnog napadača ove zemlje Zlatana Ibrahimovića neće biti na smotri najboljih svjetskih selekcija.

Ibrahimović se oprostio od državnog dresa, ali su Švađani uspjeli i bez njegove pomoći izboriti plasman na Svjetsko prvenstvo i to na način da su u baražu izbacili selekciju Italije.

Ipak, Ibrahimović će pomno pratiti Mundijal u Rusiji, a ovaj fudbaler LA Galaxyja posebno velika očekivanja ima od dvojice fudbalera, dvojice reprezentativaca Francuske.

"Mislim da će Pogba bljesnuti, svi znaju koliko je brz i vješt sa loptom", pohvalio je Zlatan svog bivšeg saigrača iz Uniteda u posljednjem intervjuu za zvaničnu stranicu FIFA-e.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Francuska je među favoritima za prestižni trofej u Rusiji, a osim Pogbe, Zlatan očekuje velike stvari i od mladog ofanzivca PSG-a Kylana Mbappea.

"Tu je i Mbappe, zvijezda koja tek dolazi i koja ima još puno toga pokazati na svom putu ka vrhu. Ipak, sigurno je da će on jednog dana biti u samom vrhu svjetskog fudbala... Puno je tu uzbudljivih igrača i sigurno je da će dominirati i neki fudbaler o kojem se trenutno puno ne govori", dodao je Ibrahimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi