Ko će na klupu Zvijezde: Neretljak ponovo u Prvoj ligi FBiH?

Nedavno se povezivao sa Zrinjskim

Ko će na klupu Zvijezde: Neretljak ponovo u Prvoj ligi FBiH?

Samir Mlaćo

Ambicije NK Zvijezda iz Gradačca za novu sezonu Prve lige FBiH biće jasnije nakon sjednice Skupštine koja će se održati u roku od par dana.

Navijači sa nestrpljenjem očekuju samu Skupštinu, a sve glasnije se priča o pravoj priči koja će Zvijezdu 'isturiti' u borbu za prvaka i povratak u Premijer ligu.

Tim sa Banja Ilidže trenutno je bez trenera, s obzirom da je Mile Lazarević neočekivano odlučio dići sidro i sjesti na klupu tuzlanske Slobode.

Lazarevića čeka težak posao na Tušnju, a veliko je pitanje i da li će uopšte na istoj poziciji dočekati novu sezonu Premijer ligu. Do tada u Gradačcu tragaju za njegovim nasljednikom, a kako neslužbeno saznajemo to bi mogao biti nekadašnji hrvatski reprezentativac Mato Neretljak.

Neretljak je posljednji angažman imao u GOŠKu gdje se nije proslavio i nakon serije loših rezultata došlo je do prekida saradnje. GOŠK je na kraju ispao u Prvu ligu FBiH.

Nedavno se Neretljak povezivao sa Zrinjskim, ali od toga na kraju nije bilo ništa, s obzirom da je Plemiće preuzeo Hari Vukas.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Neretljak dobro poznaje stanje u Prvoj ligi FBiH s obzirom da je vodio u dva navrata HNK Orašje, no veći uspjeh je izostao. Bio je i trener Metalleghea, ali je sa Jajčanima na kraju ispao u niži rang.

Sa Zvijezdom se povezivao i uoči dolaska Mile Lazarevića, a da li će iz drugog pokušaja doći na klupu Zvijezde ostaje nam da vidimo.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi