I Devedžić pojačao Zvijezdu

Novo ime na Banja Ilidži

I Devedžić pojačao Zvijezdu

Čelnici Zvijezde iz Gradačca angažovali su zvanično i Anisa Devedžića.

Radi se o 20-godišnjem odbrambenom fudbaleru koji je kroz dosadašnju karijeru već imao prliku igrati na Banja Ilidži, a u Zvijezdu ovoga puta dolazi iz TOŠK-a.

U prethodnom klubu Devedžić se nije pretjerano naigrao, no u Zvijezdi su vrlo dobro upoznati sa njegovim kvalitetama i vjeruju će svojim dolaskom doprinijeti ostvarenju zacrtanih ciljeva.

Devedžić je inače pored Zvijezde i TOŠK-a još nosio dres sarajevskog Olimpika.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Vrijedi podsjetiti da je na Banja Ilidžu prethodno stigao i Eldin Fačić, a dogovoren je i nastavak saradnje sa trenerom Miletom Lazarevićem, kao i kapitenom Novicom Petrovićem.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

struja
Divi mu garda termati,ko da cjepka jelovinu cccc.c.c
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi