Ko će na Old Trafford?
Ighalo u duelu sa Dejanom Lovrenom (Foto: EPA)

United u potrazi za napadačem

Ko će na Old Trafford?

M. Šljivak

Manchester United u potrazi je za napadačem.


Pojedini engleski mediji jučer su objavili kako bi čak i 35-godišnji Carlos Tevez mogao da dođe na Old Trafford, ali to je sasvim sigurno zadnja opcija za Crvene đavole.

Još je mnogo imena koji se povezuju sa dolaskom u United, a Sky Sports danas donosi informaciju kako je ekipa s Teatra snova zainteresovana za Odiona Ighala i Islama Slimanija.

Ighalo je nekadašnji napadač Watforda. Trenutno je član kineskog Shanghai Shenua i ima ugovor s ovim klubom na još dvije godine. Ima solidno iskustvo u Premier ligi, gdje je u dresu Watforda postigao 17 golova u 55 utakmica.

Ipak, Ighalo je već tri godine daleko od ozbiljnog fudbala. Pitanje je kako bi se snašao u Premiershipu, no svakako da mu godi interes velikana.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sa druge strane Islam Slimani je trenutno na posudbi iz Leicestera u Monacu. Tamo igra zaista fantastično i on je mnogo realnija opcija za dolazak.

Jedan od njih bi do kraja januara mogao stići na Teatar snova, ali očigledno je da United ne privlači velika imena, pa su prinuđeni da dovode nešto skromnija fudbalska imena.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

larokblum
Velikan koji postaje osrednji, da ne kazem ispodprosjecni, engleski klub. Jbg!!!
2 0
Emir
Mandzo ide u ManU sad sam bas sa njim pricao.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi