Ne, nije šala: Manchester United želi Carlosa Teveza!
Foto - EPA

Kao zamjenu za Rashforda

Ne, nije šala: Manchester United želi Carlosa Teveza!

M. Šljivak

Manchester United spreman je u svoje redove vratiti iskusnog argentinskog fudbalera Carlosa Teveza.


Kako tvrdi Tuttosport, Ole Gunnar Solskjaer spreman je da do kraja sezone angažuje na posudbu 35-godišnjeg veterana i to kao zamjenu za povrijeđenog Marcusa Rashforda.

Tevez je trenutno član Boce Juniors. Ugovor mu ističe u junu, pa je Boca spremna da ga posudi do kraja ugovora, jer na njega više ne računaju ozbiljno u ovom klubu.

Tako bi Argentinac mogao da se vrati u United gdje je igrao od 2007. do 2009. godine. Postigao je u tom periodu 34 gola za Crvene đavole, a osvojio je dva trofeja Premier lige i Ligu prvaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Međutim, prešao je potom u redove Manchester Cityja, te je na taj način izdao tim sa Old Trafforda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NKZ1922
a idite u pizdu materinu vise svi od solskjaera preko woodwarda do glazera. Znam da je medijska patka, al opet stoji ovo gore. Mrs smradovi
1 2
nijepoznat
na naslovnoj M United u Prvoj rjecenici M City
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi