Ko će na proljeće nositi dres Mladosti?
Iskusnom napadaču Mladosti istekao je ugovor s klubom, te ćemo vidjeti hoće li ostati u klubu iz Kaknja

Kariću istekao ugovor

Ko će na proljeće nositi dres Mladosti?

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nakon prvog dijela sezone u 1.ligi FBiH, ekipa Mladosti iz Doboja kod Kaknja zauzima 15 poziciju sa 10 osvojenih bodova. Nema sumnje da izabranike Dragana Radovića na proljeće očekuje grčevita borba za opstanak, koja će biti moguća samo, ako se klub pojača u zimskom prelaznom roku.

Klub iz Kaknja je u prvom dijelu sezone primio najviše golova ukupno 35, te je upisao najviše poraza čak 11 s toga prvi čovjek kluba Mensur Mušija mora "odriješiti" kesu, te dovesti provjerene igrače, ako želi da opstane u ligi.

Ipak kako saznajemo u klubu vlada totalna tišina, još nije poznat ni početak, ali ni plan priprema. Nekolicini igrača je istekao ugovor, a jedan od njih je i iskusni napadač Mahir Karić koji je imao dogovor s klubom do kraja polusezone.

Vidjet ćemo hoće li Karić, Dedić, Jusić, Grahovac, koji su imali nekoliko zapaženih utakmica u prvom dijelu sezone i na proljeće nositi dres kluba iz Doboja kod Kaknja.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Svakako da se mnogo više informacija očekuje naredne sedmice, nakon novogodišnjih praznika, kada se nadamo da će se znati i zvanično početak priprema za drugi dio sezone.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Zar se ovi hadalji jos nisu ugasili? Musija hoce najvisi rang, a na kraju ce zavrsit u trecoj lizi hahahahahahahahahahaha Lizhi Musija!
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi