Četiri imena u utrci za novog predsjednika kantonalnog saveza

Ko će naslijediti Muhameda Begagića na čelu NSZDK?

7

Komentari (7)

Juve88
Zao mi je ali tako je to u Bosni čovjek je izabran i prije objavljivanja liste, predsjednik je Muris Tigar Tesnja i dali velike novce za to mora Tosk u Premijer ligu tako sve je vec odavno gotovo, čeka se samo da prodaje ova farsa i da se imenuje već poznati predsjednik Muris Jabandzic TIGARR GRR GRRR GRRRR
Rob1
Muhamed "Fosil " Begagić
Čuj Porča!!!!???? Pa taj uhljeb je uništio Čelik sa rastaljivanjem ugovora štetnih po klub zajedno sa menadžerima od igrača. Ko njega predloži majko mila.
Brazuka
Porca je Smecar i igrač dine begica. zenica to mora znati i odstraniti takve hamelje
dinass
Otkud uhljeb Porca medju kandidatima? Taj seljacina je samo trebo da se rodi i sve ostalo mu bilo nastimano. Nikad nijedan ozbiljan posao nije radio osim nastimanih direktorskih u klubovima gdje se kralo a on potpisivo. Rezultati njegovog rada NK Celik kantonalna liga, OKK Celik je ceko da drugi klub odustane kako bi igro ovu nasu prelosu kosarkasku ligu. Fuj, fuj covjek nije sutno loptu 5x u zivotu
RZ88
RZ88
Ljudi Muamer Burekovic je jedna ljudska i moralna velicina i licno ga poznajem. Covjeka bilo gdje da postavis znaj da ce raditi casno i posteno kao i do sada. Sjetite se nedavno afere oko sudije Gigovica on je bio jedan od glavnih da se procesuira.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.