Ko će prije do Maksimovića, United ili City?

Gradski rivali u utrci za istog igrača

Ko će prije do Maksimovića, United ili City?

D. Vejo

Gradski rivali u Engleskom šampionatu, Manchester United i Manchester City u mrtvoj su trci za štopera Torina Nikolu Maksimovića koji u Seriji A ove sezone pruža sjajne partije.

Mrtva je trka za srbijanskog igrača Nikolu Maksimovića. Đavoli i Nebesko plavi spremaju svotu i čekaju prelazni rok kako bi što prije ponudu Torinu stavili na stol.

Ovog 24-godišnjeg štopera Torinu cijeni 25 miliona eura, ali ukoliko dođe do toga da on ode na Ostrvu, njegova cijena bi mogla porasti.

Maksimović nije igrao tokom prvog dijela sezone usljed povrede koju je zadobio u prvom kolu. Vratio se na velika vrata, pa je tako sada nezamjenjiva figura na poziciji štopera u Torinu. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi