Zvanično: Prcić napustio Torino, ali ostaje u Italiji

Bh. fudbaler na posudbi u Perugiji

Zvanično: Prcić napustio Torino, ali ostaje u Italiji

Endin Čaušević

Povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine Sanjin Prcić napustio je ekipu Torina i karijeru će nastaviti u Perugiji.

Prcić je pred početak ove sezone stigao na jednogodišnju posudbu iz Rennesa, ali u Torinu se i nije baš naigrao. Bh. fudbaler odlučio je da završi posudbu u Torinu nakon samo šest mjeseci, a nije dugo čekao da pronađe novi klub.

Ovaj 22-godišnji veznjak do kraja sezone igrat će na posudbi u Perugiji koja se trenutno takmiči u Seriji B. Perugia se nalazi na desetom mjestu na tabeli Serije B sa 33 osvojena boda.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovu vijest na svojoj zvaničnoj stranici potvrdio je i Torino koji se zahvalio Prciću na profesionalnom odnosu prema klubu. Prcić je za reprezentaciju Bosne i Hercegovine odigrao četiri utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi