8

Komentari (8)

Tz_Niko75
Trebalo je utakmicu s Iranom u Mostaru odigrat.
Adnanos
Da je kojim slucajem ovaj spisak objavljen prije 15 godina pisalo bi se kako menedzeri kroje spisak i kako se pojedinci iz saveza bogate a danas se hvali spisak.
mirza24
Nista se nije promijenilo ni poslije 15 godina jer ovo sad sto je pozvano igraca je 50% amatera
Adnanos
Mirza24 - promijenio je se nas stav i novinarski pristup. Ja se dobro sjecam kada je Jakerivic i ala Jakrevic izbio u repku tada su svi znali sto i novinari su o tome pisali. Tada su i igraci svjedocili. Npr. Muslimovic je za intervju dao izjavu da su mu pare trazili i zato nije ranije debitovao sa repku. Bolic i jos mnogo igraca je svjedocilo i na kraju kulminiralo kada je vise od deset glavni igraca bojkotovalo repku zbog svega toga.
Hakkinen
Danas , 09.11.2020 je 27 godina od kako je UZP srušio monstruozno srušio STARI MOST U MOSTARU !!! Ne zaboraviti NIKAD šta su pojedinci uradili i nikada ne treba generalizirati cijeli narod. UZP zločinci su na današnji da srušili ikonu Mostara i Bosne i Hercegovine STARI MOST. 27 GODINA !!!
Hakkinen
HVO jedinice su u 10h i 16 minuta poslije konstantnog granatiranja dijelove čuvenog STAROG MOSTA pali su u Neretvu i prestali povezivati dvije stane grada Mostara. SRAMITE SE UZP-ovci jer izronio je stari koga SVI vole.
DadiG
Aferim majstore
Hakkinen
@DadiG hvala buraz ali ništa nisam slagao niti izmislio. Činjenice su tu 27 godina.
I jednom moramo svi mi priznati naše greške jer svi su grijesili za bolje sutra našoj djeci i unucima.
Pozzz drug
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti