Ko će se pojaviti na posljednjem Bajevićevom okupljanju?

Za novembarske mečeve

Ko će se pojaviti na posljednjem Bajevićevom okupljanju?

Admin Čaušević

Dušan Bajević broji svoje posljednje dane na selektorskoj poziciji. Da legendarni Mostarac odlazi postalo je jasno ispadanjem od Sjeverne Irske u baražu.

Bajević će odraditi ciklus Lige nacija, tačnije utakmice protiv Nizozemske i Italije te će Savez krenuti u potragu za njegovim nasljednikom.

Danas počinje i posljednje okupljanje u Bajevićevoj kratkoj eri, a pogoršana situacija zbog koronavirusa mogla bi učiniti da se svi pozvani igrači ne odazovu selektoru.

Okupljanje je zakazano na Ilidži u popodnevnim satima, nakon čega će situacija biti nešto jasnija po pitanju igrača koji će konkurisati za prijateljski meč s Iranom u četvrtak te dva susreta Lige nacija.

Nakon određenih neplaniranih otkaza naknadne pozivi su upućeni Ermedinu Demiroviću, Marku Mihojeviću i Irfanu Hadžiću. Prema trenutoj situaciji trebali bi se pojaviti sljedeći igrači:

Golmani: Ibrahim Šehić (Konyaspor), Kenan Pirić (NK Maribor), Jasmin Burić (Hapoel Haifa).

Odbrana: Siniša Saničanin (FK Vojvodina), Adnan Kovačević (Ferencvárosi TC), Samir Zeljković (FK Velež), Anel Ahmedhodžić (Malmö FF), Dennis Hadžikadunić (FK Rostov), Sead Kolašinac (Arsenal FC), Bojan Nastić (BATE Borisov), Advan Kadušić (NK Celje), Branimir Cipetić (NK Široki Brijeg), Darko Todorović (HNK Hajduk Split), Josip Ćorluka (HŠK Zrinjski), Marko Mihojević (Goztepe).

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Vezni red: Rade Krunić (AC Milan), Stjepan Lončar (HNK Rijeka), Vladan Danilović (CD Nacional), Miralem Pjanić (FC Barcelona), Gojko Cimirot (Standard Liège), Amer Gojak (Torino FC), Haris Hajradinović (Kasimpasa), Deni Milošević (Konyaspor), Amar Rahmanović (FK Sarajevo), Benjamin Tatar (FK Sarajevo), Almedin Ziljkić (FK Borac), Edin Višća (Istanbul Basaksehir FK), Ajdin Hasić (Besiktas JK).

Napad: Ermedin Demirović (Freiburg), Armin Hodžić (Kasimpasa), Smail Prevljak (KAS Eupen), Irfan Hadžić (Akhisarspor).

Top Komentari

Hakkinen
Danas , 09.11.2020 je 27 godina od kako je UZP srušio monstruozno srušio STARI MOST U MOSTARU !!! Ne zaboraviti NIKAD šta su pojedinci uradili i nikada ne treba generalizirati cijeli narod. UZP zločinci su na današnji da srušili ikonu Mostara i Bosne i Hercegovine STARI MOST. 27 GODINA !!!
12 2
Tz_Niko75
Trebalo je utakmicu s Iranom u Mostaru odigrat.
6 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi