Ko će u finale Mundijala? Poznati sastavi Francuske i Belgije

Očekuje nas spektakl

Ko će u finale Mundijala? Poznati sastavi Francuske i Belgije

Endin Čaušević

Spektakl na Svjetskom prvenstvu u Rusiji nastavlja se večeras prvom polufinalnom utakmicom, a sastaju se Francuska i Belgija.

Nakon nekoliko dana odmora konačno nam se vraća uzbuđenje s Mundijala, a takmičenje ulazi u samu završnicu. Večeras se za finale bore Francuska i Belgija i jasno je da nas očekuje još jedna spektakularna utakmice.

Do početka utakmice u St. Petesburgu ostalo je još nešto manje od sat vremena, a Didier Deschamps i Roberto Martinez su objavili sastave. Jasno je da neće biti kalkulacija jer su treneri izveli najjače sastave na terenu u ovom trenutku.

Francuska: Lloris, Pavard, Varane, Umtiti, Lucas, Kante, Matuidi, Pogba, Mbappe, Griezmann, Giroud.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Belgija: Courtois, Vertonghen, Kompany, Alderweireld, Fellaini, Witsel, Chadli, Dembele, Hazard, De Bruyne, Lukaku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi