Ko će u polufinale Kupa? Danas dobijamo tri putnika

Najzanimljivije će biti na Tušnju

Ko će u polufinale Kupa? Danas dobijamo tri putnika

Danas su na programu tri revanš utakmice četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine, koje se igraju u terminu od 13 sati.

Najzanimljivije bi trebalo biti na Tušnju gdje će snage odmjeriti Sloboda i Sloga Simin Han, lokalni rivali koji su u prvom susretu prije sedam dana odigrali neriješeno (0:0) i tako zadržali otprilike podjednake šanse za plasman u polufinale.

Krupa će na svom terenu dočekati Rudar iz Prijedora protiv kojeg bi fudbaleri Slobodana Starčevića trebali samo ovjeriti plasman u narednu fazu našeg najmasovnijeg klupskog takmičenja. Krupa je u prvom susretu slavila u Prijedoru sa visokih 3:0, pa se može reći da je ovaj tim gotovo siguran učesnik polufinala.

Neizvjestan meč nas vjerovatno očekuje u Ugljeviku, gdje će Zvijezda 09 ugostiti Olimpik nakon gostujuće pobjede (2:1) u prvom susretu na Otoci. Iz tog razloga će Zvijezda 09 biti u ulozi favorita, ali su u Olimpiku najavili da se ne misle unaprijed predati.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Posljednji polufinalista Kupa Bosne i Hercegovine bit će poznat nakon što svoj dvomeč odigraju Široki Brijeg i Željezničar. Prvi meč ova dva kluba igra se sutra (četvrtak) na Pecari, a revanš je sljedeće srijede na Grbavici.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Elddar
e tugo moja 0:0
1 2
Jole_Musa
Sta je Slobodo. Ne mozete dobiti ove amatercine.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi