Možete li pogoditi koliko se Neymar do sada valjao na Mundijalu?

Brazilac obara rekorde u svakom segmentu

Možete li pogoditi koliko se Neymar do sada valjao na Mundijalu?

Jedan od najboljih svjetskih fudbalera, brazilski as Neymar je odavno poznat kao fudbaler koji se obožava "valjati".

Zvijezda selekcije Brazila po tom pitanju nije zakazala ni na Mundijalu u Rusiji, a čini se da je sada malo i prejterao s obzirom da su ga počeli ismijavati čak i sportski novinari, a o komičnim fotomontažama da i ne pričamo.

Neymar, naime, uz svoje neosporno fudbalsko majstorsvo ne može izdržati, a da se na najmanji ne kontakt baci na travnjak i ne počne previjati "u bolovima".

Njegov Brazil je do sada odigrao četiri utakmice Mundijala i stigao do četvrtfinala u kojem će snage odmjeriti sa Belgijom, a Neymar je već čitavih 14 minuta proveo na travnjacima stadion u Rusiji previjajući se nakon duela sa protivničkim igračima. Neymar je, za sada, i fudbaler koji je uspio iznuditi najviše faulova, čak 23.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije