Ko Davoru Šukeru pravi društvo na Bilinom polju?

Sjedi u uglednom društvu

Ko Davoru Šukeru pravi društvo na Bilinom polju?

Edmir Škorić, foto: Dino Kurbegović

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker prati susret 6. kola Premijer lige BiH između Čelika i Tuzla Cityja.

Svjetski pozanto ime, proslavljena "devetka" i jedan od najznačajnijih hrvatskih nogometaša svih vremena stigao je danas u Zenicu kao gost Čelikovog predsjednika Aydina Olguna, s kojim će obići prostorije kluba i razgovarati o saradnji.

Ne tako davno i Šuker je bio u ulozi domaćina glavnom investitoru Čelika, tačnije u novembru 2018. godine kada je u društvu Olguna pratio utakmicu između Hrvatske i Španije na Maksimiru.

Šuker meč Čelika i Tuzle prati u društvu predsjednika NFSBiH Elvedina Begića, spomenutog Olguna i predsjednika Tuzle Cityja Azmira Husića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Susret u Zenici počeo je u 17 sati i po svemu sudeći čeka nas neizvjestan duel.

Top Komentari

Fce
Dobio nogu u Hrvatskom nogometnom savezu kao direktor pa dosao u Bosnu da se uglavi u Bosanski hehe
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti