18

Komentari (18)

hzsg
Novinari, uredništvo ovog portala već priprema teren i vrši pritisak da njihov "zeljkan" nakon toliko godina apstinencije u sljedećoj njima ljubilarnoj, napokon osvoje neki pehar, koristeći sva ne dozvoljena sredstva.
Gari Garinča
Kod HŠK Svinjski sve po starom.
szlaja
tcity055
Sve je jasno Savez, Vico, Zrinjsku i Sarajevo su sve ovo skrojili i unistili fudbal za duzi period.
MaDaj
Mi kao igramo klupski fudbal? Hahahha
hzsg
Ja novinara, ja redackije, ja naslova.....? Jeli Vam išta više ušlo u vaše zatucane glave. Zelini teren, pozicija na tabeli, broj bodova nakon odigrana potpuna dva kruga takmičenja, su jedini kriteriji na osnovu kojeg je Sarajevo postalo ŠAMPION.Mišljenje zdravstvene struke jednog od entiteta nije dozvolilo dalji nastavak. Radi moguće malverzacije u štimanju rezultata, nije dozvoljen nastavak KUP takmičenja. IMA LI IKOME DA NEŠTO NIJE JASNO. Hvala prijatno.
Bit ce gusto bit ce 0:2
Glupane kako ces priznati stanje u prvenstvu a ponistiti stanje u kupu...Po kojem pravilniku i zakonu dva po vaznosti jednaka takmicenja se tretiraju RAZLICITO?
Chupomoting
Tako sto su u kupu svi imali iste sanse hajmo reci i gosk koji je is 1 lige je imao iste sanse kao i zeljo kao i zrinjski kao i siroki, dok u pl nisu imali svi iste sanse. E zato je pl dobila novog starog sampiona, a kup nije jer na osnovu cega da proglase pobjednika kupa? Velika je razlika izmedju kupa i prvenstva ali razumljivo je da navijaci klubova koji su ostali u igri za kup da tako razmisljate. Lp
Bit ce gusto bit ce 0:2
Pa upravo zato je trebalo PONISTITI sva takmicenja a ne pola priznati a pola ponistiti.
Realist
Zrinski je odma reko da nece glasat ZA NASTVAK ako se ne nastavi prvenstvo
kazandzija
Kako se ofiraju pa to je nevjerovatno,al neće im Ultrasi ovo presutiti jer su navijacki obrazovani za razliku od ovih hamelja sa kobilje glave.
starmac
Pa normalno.Oni su taj rušilački faktor.Uvjek trguju unaprijed sa nekim.
user1582302321
POLITICKI SAVEZ. POLITICKI SAMPINJON. BRUKA
Chupomoting
Ti si manijak to se peimjeti. E sad mi nije jasno jedno. Kad ste uzimali titule i sta ja znam dok je bio tata osim u savezu tad je sve bilo ok i govorili ste da nema tu nista tata sa zeljom i tim titulama, a sad odjednom savez ima sa sarajevom i svim ovim. Budimo realni tabela je takva kakva jest i vise srece drugi put bez obzira na taj skor i dvije pobijede iz sezone koje ste vi pobijedili. Tabela se gleda i to je bitno. Tebi lp al nisi realan.
Bit ce gusto bit ce 0:2
..bo li vam Vico porodicne grobnice majku vam prodanu ...em.
manijaci
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.