3

Komentari (3)

rud10
Koliko se sjecam Ferguson je izjavio da je i Mojes pravi čovjek za klupu Mančestera posle njega.Nije bio u pravu.Vidjet cemo dali ce ovaj put biti u pravu.
merim
Koha je deklasirao???tko si ti??? Sta radis ti.ba??... Cime se to bavis...kolko godina imas...sta ti je zanimljivo u zivotu...jeste ba normalni ko.vam.dozvoljava da ovdjw lupetate ko da nikad TV niste upalili.... Pa to.je isto da kazes da je Tito bio predsjednik Azerbejdzana... Sta ja citam da mi je dragi Allah na pomoci
NKZ1922
Pa nemoj citat. Jednostavno. Mislim, na ovom portalu se fakat cesto pisu gluposti, ali toliko napadat ljude zbog lapsusa, jer su slucajno napisali Watford umjesto Cardiff, je van pameti. Imaju par novinara koji prate vise sportova i bog zna koliko klubova. Mislim da nije toliko strasno ako neko izmedju ostalog i ne zna s kim je Man United igro proslo kolo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.