Ko je Messijev cimer u Rusiji? I da, samo jedan Gaučos ima potpuni komfor

Ko je Messijev cimer u Rusiji? I da, samo jedan Gaučos ima potpuni komfor

Edmir Škorić

Argentinski novinari donose dosta zanimljivosti pred Svjetsko prvenstvo i u stopu prate Gaučose, pa su čak objavili i ko s kim spava u hotelu.

Argentinci u svojoj bazi u hotelu imaju sve što im je potrebno za kvalitetan odmor, a uglavnom se po dvojica nogometaša nalaze u sobama.

Lionel Messi je za cimera izabrao Sergija Aguera, dok su, što je i logično, Juventusovi saigrači Gonzalo Higuain i Paulo Dybala u jednoj sobi.

Iskusni Mascherano za cimra ima Milanovog veznjaka Bigliju, a zanimljivo da su zajedno u sobi rivali iz Manchestera, Rojo (United) i Otamendi (City).

Golman Guzman prostor dijeli sa Rominim stoperom Fazijom, a Di Maria sa Lo Celsom. Njih dvojica se poznaju iz PSG-a, pa su se tako smjestili zajedno u hotelu.

Mercadu je cimer trebao da bude Lanzini, no nakon što se West Hamov igrač povrijedio, Enzo Perez mu je cimer. Jedni igrač koji ne dijeli sobu, odnosno sam spava je Ever Banega iz Seville.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi